Suomessa alkoholin sekoittaminen ruokiin ei ole kovin yleistä, mutta esimerkiksi joissain julkkisjuhlissa täälläkin on nähty esimerkiksi hyytelöityjä drinkkejä ja esimerkiksi jaloviina-kuutioita. Yhdysvalloissa suunnitelmat ovat jo niidenkin edellä.
Rapakon takana Bryant Park -hotellin ravintolassa on nimittäin kehitelty keittolounas, jossa asiakas saa elimistöönsä samalla pienen annoksen alkoholia. Refinery29-ravintola on kehitellyt alkoholikeittoja jo pidemmän aikaa ja alkaneena vuonna niistä odotetaan hittiä.
Hotellin kellaribaari on nyt lanseerannut kolme erilaista keittoa, jotka tosiaan ovat ainakin ulkoisesti aivan normaaleja keittoja. Tarkempi maistelija kuitenkin huomaa, että sekaan on kaadettu aitoa vodkaa. Aiemmin ravintola tarjoili ainoastaan Bloody Maryjä ja sen kaltaisia juomia, mutta nyt edessä on sukupolvenvaihdos.