Tulisa Contostavlos kuherteli luksuslomalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos tuli alunperin tunnetuksi N-Dubz-yhtyeen jäsenenä. Yhtye soittaa pääasiassa hiphop ja r&b -musiikkia. Laulajatähti nähtiin äskettäin tuomarina brittiläisen X Factorin kahdeksannella tuotantokaudella.

Tulisa ei ole juurikaan puhunut julkisuudessa rakkauselämästään. Viime aikoina 23-vuotias laulaja on kuitenkin astunut yhä useammin julkisuuteen poikaystävänsä kanssa. Nyt neitokainen bongattiin romanttisella luksuslomalla bänditoverinsa Fazerin kanssa.





Kuva: Splash News





Kuva: Splash News

Rakastuneet N-Dubz-yhtyeen jäsenet lomailivat Malediivien auringon alla viiden tähden hotellissa. Pariskunta ei saanut näppejään irti toisistaan ja paparazzit ikuistivat laulajien pusukuvia kameroille. Tulisa ja Fazer innostuivat myös vesileikeistä, sillä heidät kuvattiin merellä kajakkireissulla. Katso kuvat tästä.

Laulajatähti kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.