Beyonce ja Jay-Z törsäävät pienokaiseensa – yli miljoona euroa jo mennyt

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat lauantaina esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi on annettu Blue Ivy Carter. Jay-Z julkaisi pian tyttärensä syntymän jälkeen Glory-kappaleen, jossa kuullaan Blue Ivy -vauvan itkua.

Nyt pariskunnan lähipiiri on paljastanut, että supertähdet ovat törsänneet jo huimia summia esikoiseensa. Onnelliset vanhemmat ovat nimittäin ostaneet tyttärelleen muun muuassa 600.000 dollarin arvoisen kullatun hevoslelun. Pariskunnan kodista löytyy myös Swarovskin kristalleille koristeltu syöttötuoli, joka maksoi 15.000 dollaria.

– Jay-Z ja Beyonce ovat rakentaneet puutarhaansa Blue Ivylle 30.000 dollarilla taianomaisen leikkipaikan. He ostivat tyttärelleen myös miniversion Bugatti-autosta, lähde kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Pariskunta on rakentanut kolmeen kotiinsa täysin identtiset lastenhuoneet 350.000 dollarilla. Beyoncen tiedetään myös ostaneen jo kasapäin merkkivaatteita pienokaiselleen. Myös pariskunnan ystävät ovat vinguttaneet pankkikorttejaan julkkisvauvaa muistaen. Poptähden kollega Kelly Rowland osti nimittäin pienokaiselle kristallisen kylpyammeen.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Äskettäin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.