AnnaLynne McCord lipsautti nännikuvan nettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori näyttelijätär AnnaLynne McCord nousi kuuluisaksi 90210-nuorisosarjan menestyksen myötä. Nykyään kaunotar onkin Hollywoodin seuratuimpia tähtiä ja pysyttelee tiiviisti otsikoissa esimerkiksi bikinikuvien merkeissä. 24-vuotias AnnaLynne sai taannoin paparazzien jakamattoman huomion 90210-nuorisosarjan kuvauksissa.

Nyt AnnaLynne McCord mokasi nolosti Twitter-palvelussa. Neitokainen nimittäin julkaisi vahingossa faniensa nähtäväksi paljastavan kuvan, jossa hän poseeraa yläosattomissa. Kaunotar ei kuitenkaan huomannut, että hänen nänninsä näkyy kuvassa. AnnaLynne poisti kuvan ja muokkasi sen uudelleen, kun fanit huomauttivat vilautuksesta.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä. Hän on muun muuassa deittaillut Twilight-tähti Kellan Lutzin kanssa. Nykyään hän viihtyy Pako-sarjasta tutun Dominic Purcellin käsipuolessa.