Charlie Sheen väittää: ”En ole enää hullu”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen suosituimpiin sarjoihin lukeutuva Miehen puolikkaat koki taannoin näyttävän miehistömuutoksen. Päätähti Charlie Sheen sai potkut ja tilalle otettiin näyttelijäkomistus Ashton Kutcher. Kohuttu roolivaihdos onkin sittemmin aiheuttanut voimakkaita mielipiteitä.

Charlie Sheen on pysynyt viime aikoina kaidalla polulla, sillä hän on muun muuassa viettänyt aikaa lastensa kanssa päihteiden sijaan. Nyt viime vuonna rajussa päihdekierteessä ryvettynyt Sheen kertoi aloittaneensa uuden elämän. Näyttelijä ei nimittäin pidä itseään enää hulluna. Tähden mukaan hän onkin nykyään täysin eri ihminen kuin menneisyydessään.

– En ole enää hullu. Se oli vain ajanjakso. Olen eri ihminen kuin ennen, Sheen avautui Contact Music -sivuston mukaan.

Sheen tullaan näkemään tänä vuonna televisiossa Anger Management -komediasarjassa, jossa hän näyttelee terapeuttia. Sheen halusi palata ruutuun potkujensakin jälkeen, koska hän ei halua, että Miehen puolikkaat -ohjelma jää hänen viimeisekseen. Näyttelijä nimittäin toivoo, että hänen uransa loppuu ”hieman paremmin”.

Miehen puolikkaat -hittisarjaa seitsemän vuotta tähdittänyt Charlie Sheen kertoi äskettäin olevansa äärimmäisen pettynyt parhaillaan pyörivään hittisarjaan. Hän kertoi nimittäin olevansa tyytymätön sarjan katsojalukuihin ja siihen, miten hänen poistumistaan paikkaillaan sarjassa. Näyttelijä kertoi katsovansa sarjaa potkujensakin jälkeen. Hän on kuitenkin toivottanut koko Miehen puolikkaat -sarjan työtiimille sydämellisesti onnea ja menestystä.