Jeremy Renner on huippusuositun Bourne-elokuvasarjan uusi tähti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Matt Damon on niittänyt viime vuosina mainetta huippusuosittujen Bourne-elokuviensa merkeissä. Viime vuonna paljastui, ettei näyttelijä aio esiintyä elokuvasaagan neljännessä osassa. Damonin tilalla nähdään näyttelijä Jeremy Renner. Katso kuva tästä.

Jeremy Renner tulee näyttelemään elokuvassa Aaron Cross -nimistä henkilöä. Nyt verkkoon on julkaistu ensimmäinen kuva elokuvasarjan uudesta miestähdestä roolissaan. Rennerin tähdittämä elokuva saa ensi-iltansa tämän vuoden lokakuussa. Odotetun elokuvan tuottajat ovat kertoneet, ettei Rennerin roolihahmo korvaa Matt Damonin tähdittämää Jason Bourne -roolia.

– Elokuvassa tulee olemaan uusi sankari, mutta kukaan ei korvaa Matt Damonia. Jason Bourne ei ole elokuvassa, mutta hän on elossa, elokuvien ohjaaja Tony Gilroy kertoi taannoin Hollywood Elsewhere -sivustolle.

The Bourne -toimintaelokuvia on julkaistu tähän mennessä kolme ja niiden päätähtenä on nähty Matt Damon. Viime vuonna elokuvien ohjaaja Tony Gilroy kertoi, että neljännen elokuvan pääosaan on harkittu useita Hollywoodin eturivin miesnäyttelijöitä. Listalla oli muun muuassa Jake Gyllenhaal, Garrett Hedlund, Kellan Lutz, Josh Hartnett, Tobey Maguire, Dominic Cooper ja Chris Evans. Neljännen elokuvan naiskauneudesta vastaa näyttelijättäret Rachel Weisz ja Joan Allen.