Katy Perry perui jättikeikan – ei kykene esiintymään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perryn avio-ongelmista uutisoitiin pitkin syksyä. Taannoin erohuhut saivat vahvistuksen, kun laulajan aviomies Russell Brand haki avioeroa. Sen jälkeen Perry muun muuassa heitti koomikkomiehensä ulos pariskunnan kuuden miljoonan dollarin ökykartanosta.

Brand on kuvattu eron jälkeen useaan otteeseen julkisuudessa, mutta Perry on pysytellyt kaukana kameroista. Nyt 27-vuotiaan laulajan uutisoitiin peruneen esiintymisensä People’s Choice Awards -palkintogaalassa. Julkkiksia vilisevä tilaisuus olisi ollut Perryn ensimmäinen julkinen esiintyminen avioerokohun jälkeen.

– Valitettavasti en pääse tulemaan People’s Choice Awards -tapahtumaan. Haluan kiittää kaikkia minua äänestäneitä, sormet ristiin! Perry kirjoitti Twitter-blogissaan.

Poptähti on palkintogaalassa ehdokkaana useissa eri kategorioissa, kuten vuoden naisartisti, vuoden kappale, vuoden animaatioääni, vuoden poptähti ja vuoden musiikkivideo. Palkintogaala järjestetään Los Angelesin Nokia-teatterissa ja sen juontaa komediatähti Kaley Cuoco.

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi äskettäin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.