Kim Kardashian traagisesta avioliitostaan: ”Kaikki tapahtui liian nopeasti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Realitysarjan seitsemäs tuotantokausi julkaistaan Yhdysvalloissa maaliskuussa.

Julkkisperheen tunnetuin tähti on Kim Kardashian, joka jätti äskettäin koripallotähti Kris Humphriesin 72 päivän avioliiton jälkeen. Nyt 31-vuotias kaunotar avautui kohutuista pikahäistään ja avioerostaan televisiossa. Kim muun muuassa myönsi, että hän meni aivan liian nopeasti naimisiin Humphriesin kanssa.

– Sydämeni sanoo, että tämä kaikki tapahtui liian nopeasti. Parisuhteessani on joku asia, mikä ei vain toimi. Avioliitto Krisin kanssa ei ole lainkaan sellaista, mitä kuvittelin, Kim kertoi häiden jälkeen Kourtney and Kim Take New York -realitysarjassa.

Kim on viime aikoina yhdistetty entiseen poikaystäväänsä Reggie Bushiin. Lähteiden mukaan he muun muuassa soittavat toisilleen usein pitkiä puheluita ja lähettävät jatkuvasti tekstiviestejä. Bushin on kuitenkin väitetty olevan vain Kimin hyvä ystävä, joka yrittää auttaa ja tukea realitytähteä tämän ongelmien kanssa.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.