Madonnan ex-turvamies 10 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Popin supertähti Madonna käväisi taannoin Suomessa jättimäisellä keikalla. Helsingin Jätkäsaareen ja sen lähistölle saapui konsertista nauttimaan jopa 100.000 ihmistä. Äskettäin Madonnan uutisoitiin esiintyvän Super Bowl -tapahtuman puoliajalla arviolta 162 miljoonalle katsojalle.

Nyt The Daily Mail-lehti uutisoi, että Madonnan entinen turvamies Steven Greenoe on tuomittu vankilaan aseiden salakuljetuksesta. Amerikkalainen 37-vuotias turvamies pidätettiin vuonna 2010 Raleighin lentokentällä, kun hänen matkalaukustaan löydettiin peräti 16 asetta.

Erikoisagentti Brock Nicholsonin mukaan maan merivoimissa taannoin palvellut mies purki aseita osiin ja piilotti ne matkalaukkuunsa. Oikeudessa selvisi, että mies matkusti vuonna 2010 helmikuun ja kesäkuun välissä yhdeksän kertaa Britanniaan. Sinä aikana hän onnistui salakuljettamaan maahan peräti 63 pistoolia. Tutkimuksissa selvisi, että miehen salakuljettamia aseita on käytetty Britanniassa useissa erinäisissä rikoksissa.

Greenoe on työskennellyt muun muuassa Madonnan turvamiehenä sekä useiden muiden supertähtien henkivartijana. Mies muun muuassa toimi Pariisissa ja Amsterdamissa Ocean’s Twelve -elokuvan kuvauksien vartijana. Miehen Facebook-seinällä oli myös kuvia, missä hän esiintyi Matt Damonin, George Clooneyn ja Madonnan kanssa. Vangitun ex-vaimon mukaan Greeneo on ollut myös Ranskan muukalaislegioonan riveissä.