Emma Roberts kuvattiin meikittömänä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts on ryhtynyt valloittamaan toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. Emma on nähty valkokankaalla jo useammassakin elokuvassa ja uusia rooleja tulee kovaa vauhtia. Taannoin hän kertoi valitsevansa itselleen vain mukavia elokuvia.

Emma Roberts kuvattiin äskettäin shoppailemassa Hollywoodissa erikoinen luuranko-paita päällään. Nyt 20-vuotias julkkistähti kuvattiin meikittömänä kauneushoitolassa Beverly Hillsissä. Roberts nimittäin nautti luonnonkauniista päivästä manikyyrin ja pedikyyrin merkeissä. Neitokainen oli ilman meikkikerrostaankin upea ilmestys.

Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Taannoin Emma vieraili Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän sivalsi Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Tästä syystä Twilight-fanit hyökkäsivät Emman Twitter-blogissa kovasanaisesti häntä vastaan ja Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.