Frankie Cocozzan poreallassessio Playboy-siskosten kanssa päättyi karusti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa julkkikseksi X Factor -ohjelman myötä noussut Frankie Cocozza on aiheuttanut usein pahennusta päihdesekoiluillaan. Nuori laulaja nousi taannoin kohuotsikoihin, kun hän vietti päihteidentäytteisen bileillan ja sai saman tien potkut X Factor -kilpailusta.

Moniongelmaista laulajaa ei esimerkiksi pyydetty mukaan tulevalle X Factor -tähtien kiertueelle. Nyt 18-vuotias Frankie on saanut nauttia kuuluisien Playboy-kaksosten seurasta Britannian Big Brother -ohjelman julkkisversiossa. Nuorukainen nimittäin siemaili shampanjaa blondien kanssa talon ulkona sijaitsevassa porealtaassa. Katso kuvat tästä.

X Factor -skandaalissa Frankie Cocozza saapui tuomareiden massiivisessa krapulassa. Frankie ei ollut ehtinyt edes vaihtaa vaatteitaan, koska hän palasi baarireissulta vasta aamukahdeksalta. Laulaja sai jo kilpailun alkuvaiheessa villin pojan maineen ja hän kertoi ennen koelauluja muun muuassa haaveilevansa kuuluisuudesta. Frankie vitsaili myös osallistuneensa kilpailuun vain tyttöjen takia.