Mies perusti oman spermapankin – neitsytmiehellä jo 15 lasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositussa 40 v. ja neitsyt -komediaelokuvassa kuvataan keski-ikäisen miehen kamppailua neitsyytensä menettämisen parissa. Tosielämässä esimerkiksi Talent-ohjelman myötä julkisuuteen noussut 50-vuotias Susan Boyle on yhä neitsyt. Nyt eräs ”neitsyt” on tehnyt laittomia puuhia siemennesteensä merkeissä.

Kalifornialainen mies perusti nimittäin taannoin laittoman spermapankin, jossa hän myi siemennestettään lapsettomille pariskunnille. 36-vuotias mies ei ole omien sanojensa mukaan koskaan harrastanut seksiä, mutta hänellä on 14 biologista lasta. Miehen spermapankki on parhaillaan viranomaisten tutkittavana.

– Minusta tulee näillä näkymin 40-vuotias neitsyt, jolla on yli 15 lasta. Haluan antaa spermaani lapsettomille pariskunnille, jotka haluavat jälkikasvua, Trent kertoi Anderson-keskusteluohjelmassa.

Keskusteluohjelmassa tarinansa kertonut neitsyt myös tapasi yhden biologisista lapsistaan ohjelmassa. Hän kertoi olevansa todella iloinen siitä, että hän näki kaksivuotiaan Analise-tyttärensä hyvinvoivana ja onnellisen näköisenä. Neitsyt ei kuitenkaan halua suhtautua biologisiin lapsiinsa liian tunteellisesti. Hän vain toivoo lapsiensa olevan onnellisia rakkauden ympäröimässä perheessä.