Miljoonien naisten päiväuni poistui vapailta markkinoilta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Jesse Metcalfe nousi tunnetuksi Täydelliset naiset -hittisarjan puutarhurina, jolla oli seksisuhde Eva Longorian Gabrielle-roolihahmon kanssa. Tumma komistus on esiintynyt myös muun muuassa Passions-televisiosarjassa sekä elokuvassa John Tucker Must Die.

Viime aikoina lihaksikas Jesse on pysynyt poissa julkisuudesta. Nyt 33-vuotiaan näyttelijän uutisoitiin kihlanneen tyttöystävänsä Cara Santanan. Jesse on seurustellut aikaisemmin muun muuassa mallikaunotar Courtney Robinsonin kanssa. Täydelliset naiset -sarjan komistus on siis valmiina astumaan avioon.

– Jesse ja Cara ovat seurustelleet noin neljän tai viiden vuoden ajan ja asuneet yhdessä jo kolme vuotta, lähde kertoi Us Weekly -sivustolla.

Kaliforniassa syntynyt Jesse Metcalfe keskittyi teini-ikäisenä näyttelemisen sijaan koripallon pelaamiseen. Vuonna 1999 hänet kuitenkin valittiin onnistuneen koe-esiintymisen jälkeen näyttelemään Miguel Lopez-Fitzgerald -roolihahmoa televisiosarjaan Passions. Vuonna 2004 hän nousi lähes seksisymboliksi esiinnyttyään Täydelliset naiset -hittisarjan teini-ikäisenä puutarhurina. Seuraavaksi Jesse tähdittää uudistettua versiota draamasarjasta Dallas.