The Saturdays suuntasi baariin – asut eivät liikoja peitelleet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa parhaillaan suosiota nauttivan The Saturdays -yhtyeen kaunottaret ovat nykyisin kovassa nosteessa brittiläisissä viihdelehdissä. Yhtyeen kaunotar Rochelle Wiseman kihlautui äskettäin JLS-yhtyeen Marvin Humesin kanssa.

Nyt Rochelle on suunnannut Lontoon yöelämään yhdessä ystäviensä kanssa. Kuvankauniiseen kolmikkoon kuului kollega Vanessa White sekä X Factor -tuomarina tunnetuksi tullut Tulisa Contostavlos. Neitokaisten bilelook ei tällä kertaa turhia peitellyt.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

21-vuotias englantilainen Rochelle Wiseman tuli alunperin tunnetuksi S Club 8 -yhtyeen riveistä, mutta yhtyeen hajottua vuonna 2005 hän jatkoi musiikkiuraansa. Kolmen vuoden sooloilun jälkeen hänet kiinnitettiin vuonna 2008 The Saturdays -yhtyeeseen, joka muodostuu viidestä naisesta. Bändi on saavuttanut Britanniassa suuren suosion ja sillä on ollut jo kuusi Top 10 -hittiä ja kaksi Top 10 -albumia. Bändin esikoislevy Chasing Lights on myynyt platinaa. Rochelle Wiseman kihlautui miesystävänsä Marvin Humesin kanssa jouluna 2011.