Mielisairaalaan joutuva myy omaisuutensa ja itsensä Huuto.netissä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime vuosina aktivoituneet vuosi vuodelta innokkaammin myymään omaisuuttaan internetin huutokaupoissa. Taannoin eräs nuori mies yritti myydä koko omaisuuttaan verkossa lähteäkseen Thaimaahan, mutta suunnitelma ei lopulta onnistunut. Nyt on seuraavan yrittäjän vuoro.

Kotimaisessa Huuto.net -palvelussa on nimittäin parhaillaan hämmentävä myynti-ilmoitus, jossa ilmoittaja tarjoaa myyntiin koko omaisuuttaan ja ”vaikka koko elämää”. Mies ilmoittaa nimittäin myyvänsä myös itsensä ja kertoo olevansa kahden lapsen eronnut isä, joka on omasta mielestään komea, joskaan ”ei mikään näyttelyeläin”.





Kuva: Huuto.net

– Saan häädön ja joudun mielisairaalaan ja ehkä vankilaan pitkäksi aikaa eli myydään koko maallinen omaisusuus ja vaikka elämä, ilmoittaja kirjoittaa.

Myynnissä on esimerkiksi nokasta kolaroitu Opel Omega, taulu-tv, kotiteatteri, navigaattori sekä suuri määrä erilaista muuta tuotetta elektroniikasta huonekaluihin. Mies paljastaa, että ei nykyisellään saa tavata lainkaan lapsiaan.

Lisäksi ilmoittaja kertoo intiimejäkin yksityiskohtia itsestään ja osaamisestaan makuuhuoneessa. Kyseessä ei kuitenkaan ole seksipalvelujen myyminen, vaan mies kertoo olevansa myymässä itsensä kokonaan.