Whitney Houstonin haudassa 230.000 euron jalokivet – haudanryöstäjiä pelätään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puolitoista viikkoa sitten hotellihuoneessaan traagisesti hukkunut poptähti Whitney Houston saatettiin viime viikonloppuna hautaan. Tähden hautajaisissa koettiin draamaa, kun laulajan ex-siippa Bobby Brown poistui yllättäen Houstonin hautajaisista. Nyt Whitneyn hautarauha on uhattuna, kun ryöstäjät ovat iskeneet silmänsä diivan mukana haudattuihin koruihin.

Daily Mail -sivuston tietojen mukaan laulajan viimeistä leposijaa vahditaan aseistettujen vartijoiden voimin, sillä sitä halutaan varjella haudanryöstäjiltä. Houstonin mukana hautaan menivät myös liki 230.000 euron arvoiset vaatteet, timanttikaulanauha ja korvakorut.

– Ryöstäjien olisi vaikea käytännössä kaivaa arkku esiin, mutta se ei estä psykoottisia faneja tai rahanahneita ihmisiä yrittämästä. Poptähden kalliit jalokivet ja asut ovat kutsu varkaille, kertoi lähde Daily Mailille.

Fairviewin hautausmaa New Jerseyssä jouduttiin aiemmin tällä viikolla sulkemaan väliaikaisesti jatkuvan fanivirran vuoksi. Paikallisen poliisin mukaan tilannetta tarkkaillaan päivittäin ja vartijat ovat paikalla kellon ympäri.

Whitney Houstonin tiedetään juopotelleen 48 tuntia putkeen ennen kuolemaansa. Laulajatähti oli viettänyt kohtalokkaana päivänä huolestuttavan kauan aikaa kylpyhuoneessa, jolloin Houstonin kampaaja meni tarkistamaan tämän vointia. Kampaajaa odottikin järkyttävä näky, sillä Houstonin ruumis oli kylpyammeessa veden alla. Tähden henkivartija juoksi huoneeseen ja yritti elvyttää Houstonia. Poliisit löysivät Houstonin huoneesta lukuisia reseptilääkkeitä kuten Lorazepamia, Valiumia ja Xanaxia.