Whitney Houstonin äiti tekee pyhiinvaelluksen kuolinhuoneeseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Whitney Houston menehtyi pari viikkoa sitten Grammy-gaalan kynnyksellä, kun hänet löydettiin elottomana hotellihuoneensa kylpyammeesta. Ruumiinavauksessa paljastuneiden tietojen mukaan supertähti menehtyi lääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutukseen, eikä hukkumalla, kuten aiemmin arveltiin.

Nyt poplegendan äiti Cissy Houston suunnittelee TMZ-sivuston tietojen mukaan vierailua kuuluisaan Beverly Hilton -hotellin huoneeseen, Whitneyn kuolinpaikalle. Läheiset lähteet kertovat, että Cissy haluaa käydä huoneessa muodostaakseen vielä spirituaalisen yhteyden tyttäreensä.

– Houstonin äiti haluaa saada rauhan kuolintapauksen suhteen ja uskoo saavansa sen viettämällä hiljaista aikaa tuossa tilassa. On epäselvää, koska hän tekee vierailun, mutta se tapahtuu pian. Hän suunnittelee parhaillaan kuljetusta paikan päälle, paljastaa lähde TMZ-sivustolle.

Poliisiraportin mukaan poptähden hotellihuoneesta löytyi alkoholia ja rauhoittavia lääkkeitä, ja tuoreimpien tietojen mukaan ne yhdessä veivät lopulta supertähden hengen. Houstonin tiedettiin juhlineen rajusti kahden vuorokauden ajan ennen kuolemaansa. Löydettäessä Houston oli kylpyammeessa pää kokonaan veden alla.