Nuori supertähti ilman meikkiä – tältä hän näyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supersuosittu kantrilaulajatar Taylor Swift teki viime vuonna historiaa, sillä Billboard-lehti nimesi tähden kaikkien aikojen nuorimmaksi Vuoden naiseksi. Kaunotar sai arvostetun tittelin menestyneestä musiikkiurastaan sekä loistavasta roolimalliudestaan nuorille laulajille ja lauluntekijöille.

Äskettäin järjestetyssä Grammy-gaalassa hän oli yksi illan kuvatuimmista julkkiksista. Teinitähtenä alunperin tunnetuksi tullut neitokainen on myös ilman meikkiä varsinainen kaunotar, kuten uudet kuvat todistavat.

22-vuotias kantritähti nähdään Los Angelesin lentokentällä luonnollisessa lookissa. Swiftillä on jalat maassa -asenne, sillä tähti kantaa itse omaa kitaraansa koneeseen sen sijaan, että antaisi sen seurueensa huolehdittavaksi.





Kuva: Splash





Kuva: Splash

Neitokaisen yllä on raidallinen neulepaita, joka huokuu tavallisuutta ja maanläheisyyttä. Hänen vaaleat hiuksensa on letitetty löysästi ja heleät kasvot vaikuttavat täysin meikittömiltä. Kuvissa näkyy laulajan loistavassa kunnossa oleva kuulas iho.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Swift on aiemmin seurustellut muun muuassa Taylor Lautnerin, Jake Gyllenhaalin, John Mayerin ja Joe Jonaksen kanssa. Jonasin kerrottiin taannoin jättäneen Swiftin 27 sekunnin pituisella puhelinsoitolla.