Kimin kylpyhuonekuva leviää netissä – katso

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Äskettäin Grammy-gaalan jatkobileissä tiukkaan iltapukuun ahtautunut realityjulkkis Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi pornovideosta ja muhkeasta takamuksesta, joka on rankattu pariinkin otteeseen myös julkkisnaisten parhaaksi.

Kim Kardashianin ikuistettiin vastikään pariinkin otteeseen bikinikuviin, jotka julkaistiin verkossa. Nyt 31-vuotias povipommi haluaa näyttää seuraajilleen twitterissä, että hän osaa myös vaihtaa vapaalle. Upea kaunotar poseeraa ottamassaan kuvassa kylpyhuoneessaan pelkässä urheilutopissa ja löysissä housuissa, jotka paljastavat naisen litteän vatsan.Kuva: Twitter

Hurjista gaalapakkeleistaan tunnettu tähti näyttää olevansa meikittömänäkin upea ilmestys. Useita julkimomiehiä ja urheilijoita deittaillut Kim on kertonut aiemmissa haastatteluissaan, ettei nojaa liiaksi meikin tuomaan kauneuteen.

– Meikki on vain yksi asuste. On hauskaa laittautua, mutta tärkeintä on silti pitää itsestään sellaisena kuin on, luonnonkauniina, realitytähti kertoi Daily Mail -sivustolle.

Kim kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa maaliskuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2107502/Sweatpants-hair-tie-chillin-make-But-dressed-Kim-Kardashian-looks-sexy-ever.html