Hollywoodin unelmapari täyttää viimeinkin fanien toiveet?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäpariskunta Brad Pittiä ja Angelina Jolieta kutsutaan lempinimellä Brangelina. Hollywood-pariskunta näyttäytyi viimeksi Oscar-gaalassa, jossa he poseerasivat kuvaajille tottuneesti punaisella matolla.

Nyt pariskunnan ympärillä pyörivät villit huhut, jonka mukaan he olisivat suunnittelemassa yhteistä elokuvaa. Pariskunta tapasi aikoinaan Mr. & Mrs. Smith -elokuvan kuvauksissa ja lähteiden mukaan Angelina uskoo, että parin on jälleen aika yhdistää karismansa uuteen filmiin.

Oscar-iltana 36-vuotias, illan kuningattareksikin nimetty, tähti kertoi hänen ja Bradin pyöritelleen mielessään uutta filmi-ideaa. Pariskunta on hänen mukaansa keskustellut asiasta. Kaunotar kuitenkin kiistää, että kyseessä oleva elokuva tulisi olemaan romanttinen komedia.

– Me emme tiedä kuinka hauskoja olemme. Ja ei koskaan tiedä haluavatko ihmiset nähdä valkokankaalla oikeita tosielämän pareja. Joskus on parempi, kun romanttisissa elokuvissa ei näyttele pariskuntia, Jolie kertoi E! News -sivustolle.

Angelinan oikea jalka nousi äskettäin huomion kohteeksi Oscar-iltana, kun hänen syvään uurrettu musta pukunsa paljasti häkellyttävän paljon tähden pitkää reittä. Kaunotar tuki Bradia, joka oli tänä vuonna ehdolla parhaan miespääosan Oscarin saajaksi Moneyball-elokuvallaan. Jolie esitteli gaalassa myös parhaan käsikirjoituksen pystin, joka meni Woody Allenille ja elokuvalle Midnight in Paris.