Tällainen hottis Lady Gaga oli ennen läpimurtoa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga tunnetaan musiikkinsa lisäksi yllättävästä ja erikoisesta pukeutumistyylistään. Laulaja on muun muuassa esiintynyt julkisuudessa raa’assa lihapuvussa ja kananmunaa muistuttavassa asussa.

Ennen tähteyttään laulaja oli kuitenkin melko tavallisen näköinen italialaissyntyinen tyttö. Nyt Gagasta on julkaistu kuvasarja tämän ensimmäisestä kuvaussessiosta, jossa nähdään vielä suurelle yleisölle tuntematon Stephanie Germanotta poseeraamassa pianon päällä lyhyissä mekoissa. Kuvat on ottanut vuonna 2005 Gagan silloinen ravintola-työkaveri Malgorzata Saniewska.

Kuvissa luonnollisen näköinen italialaisjuurinen neito on ikuistettu erilaisiin poseerauksiin erään asunnon olohuoneessa. Gagan tummat hiukset ovat kuvissa sotkuisesti auki ja tämän päällä nähdään vaalean ja tummansävyiset minimekot. Erilaisissa asennoissa pianon päällä kiemurteleva tähti vaihtaa kuvissa kenkiään hopeisista valkoisiin. Katso kaikki kuvat tästä.

Lady Gaga seurustelee nykyään Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta tutun Taylor Kinneyn kanssa. Pariskunnan intiimin suhteen tultua julki asiasta paisui viihdelehdissä kolmiodraama. Ihmissusi Masonia televisiosarjassa näytelleen Kinneyn väitettiin nimittäin jättäneen pitkäaikaisen tyttöystävänsä megatähden takia. Petetty tyttöystävä sai tietää salasuhteesta komistuksen soitettua vahingossa exälleen taskupuhelun.