Miss Washington paniikissa: Missikruunu, mekot ja nauha varkaille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Missiksi tuleminen on usean tytön unelma ja ihailluin esine on varmasti kilpailun voittajan saama kruunu. Joskus missin kalleudet eivät kuitenkaan pysy kauaa omistajallaan, sillä niille löytyy monia ottajia. Nyt Yhdysvalloissa on sattunut ikävä tapaus, jossa varas vei Miss Washingtoniksi kruunatun Brittney Henryn missiasusteet ja kruunun.

Kelmit olivat varastaneet kaunottaren auton tämän kotipihalta Edgewoodista ja ajelleet sen kanssa muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan ostoskeskukseen. Autossa oli ryöväyshetkellä kruunu, missin vyönauha, iltapukuja, kenkiä ja lompakko. Poliisin tutkimuksissa selvisi, että varkaat olivat käyttäneet missin luottokortteja kolmessa kaupungissa.

– Olisin todella kiitollinen, jos saisin kruununi takaisin. Tarkkailkaa sen varalta, jos nämä tavarat ilmestyvät Ebay- tai Graigslist-ilmoitussivustoille. Voin ilmestyä kouluille Brittney Henrynä, mutta kruunun voima vaikuttaa lapsiin ja auttaa heitä todella kuuntelemaan tärkeää sanomaani, kertoi missikaunotar KIRO -radiolle.

Missikaunottaren kruunun toivotaan löytyvän pian, sillä se oli hänelle varta vasten tehty. Henry käyttää tällä hetkellä vuonna 2009 valitun Miss Washingtonin kruunua. Hänelle ollaan valmistamassa täysin uutta kruunua, mutta naisen mukaan se ei tunnu samalta kuin se, jolla hänet kruunattiin. Poliisi on luvannut 750 euron palkkion kruunun löytäjälle.