Kuin kaksi marjaa: Lady Gaga ja riikinkukko

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga tunnetaan musiikkinsa lisäksi yllättävästä ja erikoisesta pukeutumistyylistään. Laulaja on muun muuassa esiintynyt julkisuudessa raa’assa lihapuvussa ja kananmunaa muistuttavassa asussa.

Äskettäin poptähti nähtiin oudossa kalanverkkoa muistuttavassa asussa Grammy-gaalassa. Nyt Gaga on kohauttanut ilmestymällä Harwardin yliopiston tapaamiseensa riikinkukkomaisessa erikoisessa asussa. 25-vuotias laulajatar oli pukeutunut erikoiseen verkkomaiseen hattuun, jättikokoisiin Dame Edna -henkisiin aurinkolaseihin sekä riikinkukon sulkien väriseen mustaan takkiin.

Tähti perusti äskettäin oman hyväntekeväisyysjärjestön, jonka on tarkoitus voimaannuttaa nuoria ja vaikuttaa koulukiusaamiseen. Born This Way -järjestön tapaaminen järjestettiin Harwardin yliopistolla, jonne Gagan oli luonnollisesti pukeuduttava omaan näyttävään tyyliinsä. Tähti heitti vielä lisää löylyä poseeraamalla kuvaajille lintumaisessa asennossa, jossa tämän kädet simuloivat riikinkukon siipiä. Katso kuvat tästä.

Lady Gaga ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.