Olivia Wilde: ”Seksi kiinnosti jo nuorena”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Cowboys & Aliens -elokuvan naistähti Olivia Wilde on kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viime aikoina hän on korostanut haluavansa olla tunnettu kauneutensa sijaan näyttelijätaitojensa ansiosta, mutta on kertonut ymmärtävänsä ulkonäön merkityksen viihdemaailmassa.

Nyt Olivia on tehnyt paljastuksia nuoruudestaan. Hän kertoo GQ-lehdelle, että oli jo hyvin nuoresta lähtien kypsä seksiasioiden suhteen. Hän ei myöskään epäröinyt lähteä romanssin pyörteisiin, kun rakastui 18-vuotiaana italialaiseen prinssiin.

– Minulle seksi oli luonnollista ja siitä oli helppo puhua. Sitten kun kerrankin nuori nainen puhuu avoimesti seksuaalisuudesta, se herättää kohua. Joudut leimatuksi, Olivia Wilde kertoi GQ-lehdelle.

Huolimatta Wilden itsevarmuudesta hänelle oli kova paikka, kun avioliittoon asti johtanut romanssi italialaisprinssi Tao Ruspolin kanssa päättyi. Tällä hetkellä näyttelijä Jason Sudeikista tapaileva kaunotar kertoo, että erosta toipumiseen meni aikaa.

27-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House sekä elokuvissa Alpha Dog, Year One, Fix ja Tron. Megan Fox nimesi Wilden naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita lesbosuhdetta. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen.