Lääkärit ihmeissään: Potilas syttyi tuleen kesken leikkauksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ajoittain maailmalla leviää uutisia, joissa sairaaloiden kidurgiset operaatiot eivät ole menneet aivan suunnitelmien mukaisesti. Nyt tällainen tapaus on sattunut Britanniassa, jossa potilas syttyi tuleen leikkauksen aikana.

The Sun -sivuston tietojen mukaan potilaan ihoa oltiin puhdistamassa erään toimenpiteen avulla, kun laite syttyi palamaan. Tuli aiheutti kipeitä palovammoja potilaan iholle.

– Voin vahvistaa, että potilas vahingoittui leikkauksen aikana. Hänen palanutta ihoaan hoidettiin samantien tapahtuneen jälkeen. Potilas siirrettiin tämän jälkeen Pinderfieldsin sairaalaan saamaan lisäapua, kertoo sairaalan johtava lääkäri Liz Booth.

Pohjoisyorksilainen sairaala pahoitteli tilannetta potilaalle ja tämän läheisille. Se aikoo ensi tilassa tutkia, mikä aiheutti yllättävän tilanteen syntymisen.