Kate Uptonin bikinimallisto uhkeille naisille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

19-vuotias mallikaunotar Kate Upton nousi viime vuonna huippumalliksi yhdessä yössä, kun Sports Illustrated -lehti valjasti hänet maineikkaan uimapukunumeronsa malliksi. Tänä vuonna Upton nousi saman lehden kanteen ja hänestä tuli maailman seuratuin supermalli.

Maalaistytöksi tunnustautuva teinimalli ei lainkaan arastele käyttää luojan suomia muotojaan uransa edistämiseen. Nyt hän on suunnitellut oman bikinimalliston Beach Bunnylle ja luonnollisesti myös poseeraa itse malliston kuvissa. Upton esittelee muotojaan useissa koristeellisissa bikineissä. Tähden suunnittelemissa bikineissä on suloisia, naisellisia yksityiskohtia kuten glitteriä ja kukkakuvioita. Muotisuunnittelijana aloittanut ruskettunut kaunotar poseeraa kuvissa meren äärellä.Kuva: Beach BunnyKuva: Beach BunnyKuva: Beach Bunny

19-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.

Uusimmat