Olivia Munnin alastonkuvat hakkeroitiin nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Tänään Olivia on joutunut varsinaiseen pyöritykseen eräiden valokuvien johdosta.

Parhaillaan verkossa leviää nimittäin kuvasarja, jossa Olivia Munn poseeraa rohkeasti vähissä vaatteissa. Yhdessä kuvasarjan kuvassa nähdään kuitenkin edestä kuvattu täysin alaston nainen, jonka väitetään olevan Olivia. Nyt TMZ kuitenkin raportoi, että alastonkuva on huijausta.

Muut kuvasarjan kuvat ovat aitoja ja peräisin Olivian omasta Twitter-blogista, mutta nakukuva ei kuulu joukkoon. Tapaus on siis identtinen aiemmin tänään uutisoidun Christina Hendricksin tapauksen kanssa. Taannoin Olivia riisui vaatteensa aivan tarkoituksella poseeratessaan täysin alastomana PETA-järjestön kampanjajulisteessa.Kuva: PETA

31-vuotias näyttelijätär nähdään pian rohkeissa seksikohtauksissa uuden The Babymakers-elokuvansa trailerissa. Brunette muun muuassa esiintyy vastanäyttelijänsä Paul Schneiderin kanssa alastomana suihkussa. Leffan tarinassa pari yrittää saada lasta, mutta miehen ainoa toimintakelpoinen spermanäyte on spermapankin holveissa.

Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.