Snooki paksuna? Kiirehti pikavauhtia kihloihin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä huhutun raskautensa merkeissä. Nyt nainen on kihlautunut poikaystävänsä Jionni LaVallen kanssa.

Snooki joutui aiemmin tällä viikolla raskaushuhujen keskiöön, kun Radar Online -viihdesivusto väitti tämän odottavan esikoislastaan poikaystävänsä Jionni LaVallen kanssa. 24-vuotias realitytähti on sittemmin itse kuitenkin kiistänyt väitteet raskaudesta. Useat lähteet ovat kuitenkin vahvistaneet Snookin todella olevan raskaana.

Realitytähdestä on nyt julkaistu kuvia, joissa hänen vasemmasta nimettömästään on bongattavissa upea kihlasormus. Snooki kertoi jo tammikuussa, kuinka hänen poikaystävänsä on ”se oikea”.

– Tiedän hänen olevan se oikea, joten tiedän sormuksen tulevan pian, realitytähti selitti.

Snooki alkaa pian tähdittämään Jersey Shore -realitysarjan Shore-sisarohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Muutoksia on kuitenkin jouduttu tekemään, sillä sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta. Nyt sarjan kerrotaan tulevan keskittymään Snookin raskausaikaan. Sarjan tekoon on tosin liittynyt muitakin värikkäitä vaiheita. MTV-televisiokanava joutui äskettäin pettymään, kun New Jerseyn Hobokenin pormestari Dawn Zimmer ei antanut kuvauslupaa kaupungissaan Shore-sarjalle. Pormestarin mukaan Snookin tulo nimittäin aiheuttaisi “painajaismaisen fanihysterian”.