Gwen Stefani paljasti: ”Tämä on kuin painajaista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja Gwen Stefani on pitänyt jo jonkin aikaa taukoa musiikkiuraltaan. No Doubt -yhtyeen laulajana aikoinaan kuuluisuuteen noussut tähti on keskittynyt viime vuodet perheeseensä. Poptähti työskentelee nykyisin myös muotisuunnittelijana.

Hektistä elämää elävä Gwen Stefani paljasti taannoin harrastavansa meditaatiota, jotta hän selviäisi arkipäivän rutiineista. Nyt 42-vuotias poptähti kertoi pitävänsä elämäänsä painajaismaisena. Kaunottaren mielestä äitiys ja musiikkiura eivät nimittäin sovi lainkaan yhteen.

– En ole koskaan onnistunut tasapainoittamaan äitiyttä ja musiikkiuraani. Se on kuin painajainen, Stefani kertoi Closer-lehdelle.

Laulaja-muotisuunnittelijan mukaan hänen lapsensa tulevat aina kaikkien asioiden edelle. Poptähti haluaakin viettää mahdollisimman paljon aikaa poikiensa kanssa. Hän ei nimittäin halua katua myöhemmässä elämässä sitä, ettei hän viettänyt tarpeeksi aikaa poikiensa kanssa heidän nuoruusvuosinaan.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Gwen Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. No Doubt kasattiin muutama vuosi sitten jälleen yhteen ja poptähti on ilmoittanut keskittyvänsä jatkossa soolouransa sijaan bändiin. Tähti lanseerasi L.A.M.B-vaatemallistonsa vuonna 2003 ja se on ollut menestys. Muun muuassa näyttelijättäret Teri Hatcher ja Nicole Kidman pukeutuvat Stefanin suunnittelemiin vaatteisiin.