Draamaa kuliseissa: Idol-kilpailijalla mystisiä kipuja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

American Idol -kausi on tällä hetkellä täydellä vauhdilla käynnissä Yhdysvalloissa. Suomessa Simon Cowellin luoma formaatti näkyy televisiossa Idols-ohjelmana. Nyt kuitenkin amerikkalaisen version ympärillä tapahtuu, sillä yksi ohjelman kilpailijoista huolestuttaa terveydentilallaan.

Phillip Philips -niminen mieslaulaja kärsi kovista vatsakivuista, joiden johdosta paikalle kutsuttiin lääkäri, kertoo E! Online -sivusto. Aikaisemmin kerrottiin, että mies olisi kiidätetty sairaalahoitoon tilansa takia, mutta nämä väitteet ovat sittemmin kumottu.

Omistautunut esiintyjä kuitenkin nousi torstai-iltana American Idolin lavalle. Phillipsin kerrotaan näyttäneen erittäin väsyneeltä, joka on miehen tilan huomioon ottaen ymmärrettävää. Vielä ei ole kuitenkaan selvinnyt, mikä laulajan vatsakivut aiheutti.

American Idol on Simon Cowellin menestyksekäs lauluohjelma, jota tällä hetkellä tuomaroi laulajakaunotar Jennifer Lopez, Aerosmithistä tunnettu rocklaulaja Steven Tyler, sekä menestyksekäs tuottaja Randy Jackson. Käynnissä oleva kausi on jo sarjan 11. Aikaisempiin American Idol -voittajiin lukeutuu muun muassa David Cook, Jordin Sparks, sekä Carrie Underwood.