Tyttö juo bensaa joka päivä: ”Maistuu kirpeältä kastikkeelta”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Nyt TLC-kanavalla esitetyssä ohjelmassa kerrotaan 20-vuotiaasta tytöstä, joka on koukussa bensaan. Shannon-niminen tyttö juo päivittäin 12 ruokalusikallista bensaa.

– Se maistuu makealta ja happamalta tai kuin kirpeältä kastikkeelta. Bensa kihelmöi ensin vähän suussani, sitten se polttaa kurkussani. Vaikka bensan juominen satuttaa minua, se saa oloni tuntumaan hyvältä, kertoo Shannon TLC-kanavan videolla.

Shannon juo bensansa mieluiten ruokalusikalla tai suoraan bensakanisterin suulta. Hän yleensä ottaa korkin pois ja haistelee hetken ulos tulevia aromeja. Jos kanisterin korkissa on bensajäämiä, hän kertoo nuolevansa ne pois nautinnollisesti.

Tytön riippuvuus on edennyt vaarallisiin mittoihin, sillä pelkästään viime vuonna hän joi 19 litraa petrolia. Hänen äitinsä ei ollut uskoa korviaan kun kuuli ensimmäistä kertaa tyttärensä oudosta tavasta. Nainen kuitenkin vakuuttui kun haistoi bensan Shannonin hengityksestä.

http://tlc.howstuffworks.com/tv/my-strange-addiction

Uusimmat