Raquel Welch turhautuneena: ”Onnellisuus on mahdollisimman monta orgasmia”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Raquel Welch on amerikkalainen näyttelijä, joka saavutti jo teini-iässä menestystä kauneuskilpailuissa. Welchin tähdittämät elokuvat eivät koskaan osoittautuneet kassamagneeteiksi, mutta siitä huolimatta nainen kohosi yhdeksi 1960- ja 1970-lukujen nimekkäimmistä seksisymboleista.

Näyttelijätär on herättänyt mediassa huomiota nuorekkaalla ulkonäöllään, sillä 70-vuotias tähti näyttää merkittävästi ikäistään nuoremmalta. Nyt seksi-ikoni on kohauttanut kertomalla, että hänen mielestään kaikki amerikkalaiset elävät pornon aikakaudella.

– Mielestäni kulttuurimme on edennyt siihen pisteeseen, että olemme kaikki seksiaddikteja, kirjaimellisesti. Meille onnellinen elämä on yhtä kuin mahdollisimman monta orgasmia. Kukaan ei enää muista miltä tuntui muodostaa oma käsityksensä eroottisuudesta ja seksuaalisuudesta, kertoo Raquel Welch Men’s Health -lehdelle.

Kaunottaren mielestä tämä aika keskittyy täysin miehisen halun pönkittämiseen. Neljä kertaa naimisissa ollut tähti kommentoi, että hänen nuoruudessaan seksistä ei koko aikaa puhuttu kuten nyt. Hänen mielestään seksuaalisuus pilataan nykyään liialla selittämisellä ja joka puolella esillä olevalla kuvastolla.

Raquel Welch nousi tähteyteen Fantastinen matka -tieteiselokuvan kautta. Hän on näytellyt myös esimerkiksi filmeissä Bedazzled, Bandolero! ja Blondin kosto. Viime vuonna valittiin kaikkien aikojen seksikkäin nainen ja Welch oli tässä listauksessa toisena. Hän jätti taakseen muun muassa Marilyn Monroen, Madonnan ja Angelina Jolien.

Uusimmat