Hollywood-tähden ”amisviikset” karmivat – katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosien Godzilla-elokuvan tähti Matthew Broderick on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa. Mies on esiintynyt lähinnä elokuvissa, jotka eivät ole nousseet kaupallisiksi menestykseksi. Tähti on myös herättänyt punaisella matolla huomiota avoimesti harmaantuneella, luonnollisella hiustyylillään.

Broderick nähtiin eräässä elokuva-alan gaalassa uudistuneena. Nyt Hollywood-näyttelijä on lisännyt tyyliinsä viikset, jotka eivät välttämättä pue miestä parhaalla mahdollisella tavalla. Miehen parrankasvu on kaukana esimerkiksi Tom Selleckin ikonisista Magnum-viiksistä. Broderick onnistuukin näyttämään hänestä ikuistetussa kuvassa enemmän amisviiksiään kasvattavalta teinipojalta. Katso kuvat tästä.

Matthew Broderick avioitui vuonna 1987 Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parkerin kanssa ja pariskunnalla on kuusivuotias poika. Broderickin kaupallisia läpimurtoja olivat 1980-luvulla elokuvat War Games ja Vaihda vapaalle, Ferris. Viimeksi tähti nähtiin Tower Heist -toimintakomediassa Eddie Murphyn ja Ben Stillerin kanssa.

Uusimmat