Rakkaudentunnustus tekstiviestillä johti traagiseen kuolemaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nuorten rakastavaisten tekstiviestit toisilleen voivat olla mitä hellyttävämpiä. On kuitenkin tilanteita, jolloin kännykkään ei kannattaisi koskea kuten esimerkiksi autolla ajaessa. Tekstailu auton ratissa on nyt koitunut kohtalokkaaksi. 

Lemmenviestit saivat traagisen lopun, kun kanadalainen tyttö kuoli kolarissa koulumatkallaan. 20-vuotias Emy Brochu tekstaili koko koulumatkansa ajan poikaystävänsä kanssa samalla kun ajoi autoa ja törmäsi lopulta traktorin perävaunuun. Tyttö kuoli törmäyksestä koituneisiin vammoihin.

Poliisi epäili heti onnettomuuden jälkeen tapahtuman johtuneen häiriötekijöistä, kuten puhelimesta. Murtunut poikaystävä Matthieu Fortin tunnusti Facebook-blogissaan tämän olevan totta. Tytön viimeisen matkan tunnelmat on nyt tuotu kaikkien nähtäville, kun Fortin julkaisi pariskunnan käymän viimeisen viestin.

– Minäkin rakastan sinua ja teen kaikkeni, jotta voin tehdä sinut onnelliseksi, tyttöystävä kirjoitti viimeisessä viestissään.

Emy Brochu tunnustaa viesteissä rakkautensa poikaystävälleen ja kertoo haluavansa vain tehdä tämän onnelliseksi. Fortin kertoo päivänsä ohjelmasta ja lupaa soittaa tyttöystävälleen illalla. Mies kuitenkin huolestuu, kun tyttöystävä ei vastaakaan viesteihin ja kysyy tältä onko kaikki hyvin. Mies lähettää vielä viestin, jossa kertoo olevansa huolissaan.

Menetyksestään järkyttynyt poikaystävä on kirjoittanut Facebook-sivulleen viestin, jossa pyytää ihmisiä ajattelemaan kahdesti ennenkuin käyttävät kännykkää ajon aikana. Hänen mukaansa tekstiviestin lähettäminen ei voi olla ihmiselämää tärkeämpää.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat