Snooki innoissaan: ”Minusta tulee MILF!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kohutusta amerikkalaisesta Jersey Shore -realityohjelmasta tunnetuksi tullut realitytähti Snooki, oikealta nimeltään Nicole Polizzi, tunnetaan ohjelman myötä nykyisin jo ympäri maailmaa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa lähinnä huhutun raskautensa merkeissä.

Huhujen mukaan realitytähti odottaa esikoislastaan poikaystävänsä Jionni LaVallen kanssa. Hänen sormestaan bongattiin äskettäin kihlasormus, mikä lisäsi entisestään raskausepäilyjä. 24-vuotias realitytähti on vihdoin nyt itse varmistanut huhut ja myöntänyt odottavansa lasta.

MTV-kanavalla nähdyssä Jersey Shore -sarjan jaksossa tähti avasi vihdoin sanaisen arkkunsa raskauden suhteen. Snooki kertoi halunneensa viivyttää uutisen kertomista, koska hän halusi varmistaa, että hänen ja vauvan terveydentilassa oli kaikki hyvin. Tähti paljasti elämäntyylinsä muuttuneen tulevan äitiyden myötä.

– Totta kai rakastan edelleen bilettämistä, mutta keskityn nyt täysillä äidiksi tulemiseen. En malta odottaa, että vauva syntyy. Kun saan lapseni näin nuorena se tarkoittaa sitä, että minusta tulee MILF, kertoo Snooki Jersey Shore -ohjelmassa.

Tähti kertoo raskauden tulleen hänelle yllätyksenä, vaikka nainen aina tiesikin haluavansa tulla äidiksi. Snooki on myös miettinyt lasten nimiä. Poikalapselle hän antaisi nimeksi Jionni Jr., Lorenzo, Tommy tai Tony. Tyttölapsen nimeä tähti kertoo vielä miettivänsä.

Snooki alkaa pian tähdittämään Jersey Shore -realitysarjan Shore-sisarohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Muutoksia on kuitenkin jouduttu tekemään, sillä sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta. Nyt sarjan kerrotaan tulevan keskittymään Snookin raskausaikaan. Sarjan tekoon on tosin liittynyt muitakin värikkäitä vaiheita. MTV-televisiokanava joutui äskettäin pettymään, kun New Jerseyn Hobokenin pormestari Dawn Zimmer ei antanut kuvauslupaa kaupungissaan Shore-sarjalle. Pormestarin mukaan Snookin tulo nimittäin aiheuttaisi “painajaismaisen fanihysterian”.