Beckhamien teinipoika haluaa supertähdeksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Beckhamien julkkisperhe on ollut tiiviisti viihdeotsikoissa heidän neljännen lapsensa Harper Sevenin syntymän jälkeen. Suosikkifutari David Beckham ja hänen muotisuunnittelijavaimonsa Victoria Beckham ovat kertoneet olevansa korviaan myöten rakastuneita perheen uusimpaan tulokkaaseen.

Neljän lapsen vanhemmat järjestivät äskettäin 13-vuotiaalle Brooklyn-esikoispojalleen syntymäpäiväjuhlat Harry Potter -elokuvasta tutun Tylypahkan tiluksilla. Nyt esikoispojan uutisoitiin haaveilevan tulevaisuudesta supertähtenä. Brooklyn Beckham ei kuitenkaan vielä tiedä, että haluaako hän äitinsä tavoin musiikkiuralle vai seurata isänsä jalanjälkiä jalkapallokentille.

– Brooklyn kertoi rakastavansa musiikkia ja jalkapalloa, mutta hän ei vielä tiedä, että kumpaan suuntaan hän jatkaisi tulevaisuudessa. Brooklyn on opetellut soittamaan kitaraa ja hän on hullaantunut rock-musiikkiin, The Wanted -yhtyeen Jay McGuiness kertoi The Sun -lehdelle.

Poikabändin laulajan mukaan hänen kollegansa Tom Parker opetti äskettäin Brooklyn-pojan soittamaan Oasis-yhtyeen Wonderwall-kappaleen kitaralla. Poptähden mukaan opetushetki oli ”kaunista katseltavaa”. Suositun popyhtyeen jäsen Jay McGuiness kertoi, että Brooklyn on tervetullut soittamaan kitaraa heidän tuleville keikoilleen.

Taannoin uutisoitiin, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.