75-vuotias seksisymboli: ”Naiset heittävät yhä pikkuhousujaan minulle”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin Coronation Street -saippuaoopperasarjan 79-vuotiaasta William Roachesta, joka kertoi kaataneensa elämänsä aikana yli 1.000 naista sänkyyn. Nyt Britannian 75-vuotias euroviisuedustaja Engelbert Humperdinck kertoi olevansa vanhasta iästään huolimatta naisten mieleen.

Engelbert Humperdinckin mukaan naiset nimittäin pitävät häntä seksisymbolina. Veteraanitähti kertoi, että innokkaat naisfanit jopa heittelevät hänen päälleen alushousuja keikkojen aikana. Iäkäs laulaja kertoi olevansa hyvässä kunnossa, sillä hän pitää vartalonsa kunnossa muun muuassa pelaamalla tennistä ja golfia.

– Naiset heittävät yhä pikkuhousujaan minulle. Minunhan täytyy heittää pian omatkin alushousuni ihailijoiden päälle, Engelbert Humperdinck kertoi The Sun -lehdelle.

Britannialainen poplaulaja Engelbert Humperdinck tunnetaan parhaiten hittikappaleistaan Release Me, The Last Waltz, After the Lovin ja A Man Without Love. Aiemmin tässä kuussa veteraanilaulajan uutisoitiin edustavan maataan vuoden 2012 Euroviisuissa. Vanhuksen kilpailukappale on Love Will Set You Free, jonka on tuottanut Grammy-palkittu Martin Terefe.