Saana Parviainen rinnat paljaana blogissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Suomi sai yhden uuden julkkistähden, jonka suurin osa suomalaisista rankkaa niin sanottujen turhien julkkisten sarjaan. Jussi Parviaisen kanssa naimisiin mennyt Saana Parviainen on jakanut mielipiteitä tehokkaasti ja ryvettynyt monenlaisissa kohuissa.

Äskettäin Facebookissa nimekseen Saana Uimonen palauttanut neitokainen lupasi poistua julkisuudesta, mutta toisin on käynyt. Aiemmin kohujulkkis on kertonut avoimesti masennuksestaan. Nyt Saana Parviainen on julkaissut blogissaan rohkean kuvan, jossa katsojat voivat nähdä viimeistä kertaa neitokaisen rinnat tämänhetkisessä kuppikoossa. Katso kuva tästä.

Kohuneito lähti nimittäin Tallinnaan kauneusoperaatioon, jossa hänelle laitetaan entistä suuremmat silikonirinnat. Parviainen aikoo laittaa entisiin C-kupin rintoihinsa virolaisella klinikalla lisää täytettä. Neitokainen ihailee omien sanojensa mukaan isoja rintoja ja haluaa omistaan mahdollisimman isot. Nainen ei ole kuitenkaan paljastanut vielä kuinka isot silikonit hänellä tullaan näkemään.

Kaunotar on aiemmin kertonut julkisuudessa osallistuvansa fitness bikini -missikisoihin, jota varten hän haluaa itselleen ”jättijättisilikonit”. Nainen on viettänyt ahkerasti aikaa kuntosalilla treenaten kilpailuihin. Blogissaan Saana kertoo leikkauksen jälkeisistä kivuista, jolloin tulisi välttää liikuntaa. Urheiluhulluksi tunnustautuva julkkistyrkky kuitenkin vihjaa sopineensa kuntosalitreffit jo tälle viikolle.