Beckhamien 7-vuotias poika käy balettitunneilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Beckhamien julkkisperhe on ollut tiiviisti viihdeotsikoissa heidän neljännen lapsensa Harper Sevenin syntymän jälkeen. Suosikkifutari David Beckham ja hänen muotisuunnittelijavaimonsa Victoria Beckham ovat kertoneet olevansa korviaan myöten rakastuneita perheen uusimpaan tulokkaaseen.

Beckhamien 13-vuotiaan Brooklyn-esikoispojan uutisoitiin äskettäin haaveilevan supertähteydestä. Nyt pariskunnan seitsemänvuotias poika Cruz on alkanut harrastamaan balettia. Breakdancea ja taistelulajeja harrastava poika haluaa nimittäin baletin avulla päästä ”nostelemaan tyttöjä ilmaan”.

Victoria-äiti kertoi Vogue-lehdelle, että Cruz on erittäin lahjakas tanssija. Poika oli saanut innostuksensa balettitanssiin onnekkaalta serkultaan, joka saa tanssia balettiasuisten tyttöjen vierellä. Victoria kertoi myös, että Cruz ihailee suuresti isoveljiään Brooklynia ja Romeota.

Taannoin uutisoitiin, että nelilapsinen perhe haaveilee vielä yhdestä lapsesta. Los Angeles Galaxy -jalkapalloseurassa pelaava David paljasti pariskunnan lapsiluvun mahdollisesti kasvavan tulevaisuudessa vielä yhdellä. 37-vuotias Victoria puolestaan on julkisesti myöntänyt, että äitinä oleminen on “maailman raskain työ”.