Julkkiskokki Gordon Ramsayn seksivideo vuotamassa julkisuuteen?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu televisiokokki Gordon Ramsay tunnetaan yritysimperiuminsa lisäksi lukuisista televisiosarjoistaan ja ruokakirjoistaan. Brittikokin tunnetuimpiin ruokaohjelmiin lukeutuvat muun muuassa Kurjat kuppilat, Kauhukeittiö ja Masterchef USA.

Gordon Ramsay joutui vuonna 2008 seksiskandaalin riepottelemaksi, kun Sarah Symonds -niminen nainen väitti olleensa salasuhteessa julkkiskokin kanssa useiden vuosien ajan. Nyt Gordon Ramsayn entinen salarakas väittää tehneensä julkkiskokin kanssa härskin seksivideon, joka on vuotamassa julkisuuteen.

– Poliisit löysivät News Of The World -lehteä koskevissa tutkimuksissa seksivideomme. Lisäksi heidän hallussaan on lukuisia intiimejä puhelinnauhojamme ja ääniviestejämme, Sarah Symonds kertoi Star-lehdelle.

Sarah Symonds väitti taannoin olleensa seksisuhteessa julkkiskokin kanssa peräti seitsemän vuoden ajan. Vaalea kaunotar on kirjoittanut Having An Affair? A Handbook For The Other Woman -nimisen kirjan, jossa hän kertoo muun muuassa pariskunnan salasuhteesta.

Gordon Ramsay meni naimisiin vuonna 1996 kirjailija Cayetana ”Tana” Elizabeth Hutchesonin kanssa. Pariskunnalla on neljä lasta, Megan Jane, Jack Scott, Holly Anna ja Matilda Elizabeth. Julkkiskokki on joutunut useaan otteeseen tekemisiin poliisien kanssa muun muuassa rattijuopumuksen takia. Muutama vuosi sitten televisiokokki päätti silottaa ryppyjään Botox-ruiskeilla ystävänsä Simon Cowellin ehdotuksesta.