Huh, tämän julkkiksen jalat voisi pitää piilossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varsinkin naispuoliset henkilöt siistivät usein talven jälkeen pedikyyrien ja jalkahoitojen avulla jalkansa kesän upeisiin sandaaleihin sujautettaviksi. Nyt Radar Online on julkaissut kuvasarjan julkkisten jaloista, jotka kuitenkin voisivat jäädä piiloon hieman peittävämpiin jalkineisiin.

Viihdesivuston tekemässsä listauksessa nähdään muun muassa vuoden 2009 Britain’s Got Talent -kilpailusta maailmanmaineeseen singahtanut laulajatar Susan Boyle, jonka ylikasvaneet varpaankynnet eivät ole millään muotoa kaunista katsottavaa. Katso kuvat tästä.

Listalle on mahtunut myös epämuodostuneitakin kauhuvarpaita, sillä esimerkiksi Alias-sarjastakin tunnetuksi tulleen Jennifer Garnerin muiden varpaiden päälle asettuva pikkuvarvas esiintyy listalla.

Paparazzien erikoisen jalkafiksaation kohteeksi on joutunut myös takavuosien huippumalli Iman. David Bowien vaimonakin tunnettu kaunotar nimittäin kärsii kuvien perusteelta vaivaisenluusta. Listalle on myös päätynyt mediamoguli Oprah Winfrey kuudennen varpaansa ansiosta.