Kiekkofanien suuseksi-kyltistä valtava nettihitti – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerroimme aiemmin tällä viikolla tapauksesta, jossa erään moskovalaisen FC Spartak Moscow -futisjoukkueen fanit järjestivät härskin tempauksen katsomossa ottelun aikana. Nyt verkossa leviää valokuva, jossa kiekkofanit näyttävät esittelevän härskiä kylttiä pelin aikana.

Kuvasta on muodostunut valtava nettihitti. Valokuvassa nähdään kaksi naista, jotka seuraavat jääkiekko-ottelua eturivissä. Naiskaksikon edessä nähdään kyltti, johon neitokaiset ovat taiteilleet härskin viestin jääkiekkoilijalle.

Kuvan kylttiä ja sen tekstiä on kuitenkin muutettu jälkikäteen, ja sen muokkaaja onkin myöntänyt tekonsa. Joka tapauksessa juuri alla nähtävästä versiosta on muodostunut maailmalla valtava nettihitti, joka leviää erityisesti Facebookissa ja Twitterissä.Kuva: Imgur