Bullterrieri ei pysähtynyt sähköaseeseen – vasta haulikko pysäytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitbull-koiria pidetään maailman vaarallisimpana koirarotuna, koska niiden hyökkäyksiin kuolee vuosittain suuri määrä ihmisiä. Aika ajoin niiden tiedetään kuitenkin myös pelastaneen ihmishenkiä. Nyt Englannissa järkyttää hieman toisenlainen tapaus.

Britannian Tewkesburyssä raivopäinen bullterrieri kävi nimittäin leikkipuistossa 12-vuotiaan pikkutytön kimppuun. Koira ehti purra tyttöä kerran, kunnes paikalla ollut mies sai koiran huomion itseensä. Koira ehti purra miestä pahasti oikeaan jalkaan, Telegraph uutisoi.

Paikalle hälytettiin nopeasti poliisipartio, jonka kimppuun koira myös hyökkäsi. Poliisit ampuivat koiraa ensin peräti kolme kertaa sähköaseella, joka lähes poikkeuksetta pysäyttää suuremmankin miehen. Raivopäiseen tappajakoiraan ase ei kuitenkaan tehonnut. Hengenvaarallinen koira saatiin pysäytettyä vasta kun se ammuttiin hengiltä haulikolla.