Kahvilan seksisessio levisi nettiin – liike suljettiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Washingtonissa on tapahtunut nolo seksiskandaali, jonka seurauksena kahvila on jouduttu sulkemaan. Girl Town Espresso -kahvilan omistaja asennutti kahvilaansa valvontakamerat ja sai idean jakaa reaaliaikaista kuvaa internetissä.

Lynnwoodin kaupungissa sijaitsevan kahvilan liikeideana oli, että siellä tarjoilijoina toimivat bikiniasuiset kaunottaret. Henkilökuntaa voitiin seurata myös verkossa, mutta eräänä iltana kahvilan omistaja unohti olevansa suorassa nettilähetyksessä. Hän ryhtyi harrastamaan sulkemisajan jälkeen seksiä tyttöystävänsä kanssa, mutta ei huomannut, että koko sessio lähetettiin kahvilan verkkosivuille suorana lähetyksenä.Kuva: Komo4

– Tartuimme vain hetkeen, emmekä huomaneet, että kamerat kuvasivat, kahvilan omistaja kommentoi tapausta New York Post -lehdelle.

Verkkosivuilla sattui olemaan juuri silloin katsojia, jotka järkyttyivät näkemästään. Pian kuvakaappaukset videosta levisivät myös muille verkkosivuille ja terveysviranomaisten tietoon. He ryhtyivät tutkimaan kuinka määräyksiä oli rikottu. Skandaalin seurauksena kahvila jouduttiin perjantaina sulkemaan terveysviranomaisten määräyksestä. Sittemmin kahvila on ilmoittanut avaavansa ovensa uudelleen lähiaikoina.