Halle Berryn rintavako pitkä kuin nälkävuosi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry sai taannoin odottamattoman kunnian, kun hänet valittiin amerikkalaisen viihdelehden äänestyksessä Vuoden 2011 seksikkäimmäksi bikinikaunottareksi. Nyt Bond-leffassakin ihastuttanut tähti on kuvattu julkkisjuhlissa.

Halle Berry osallistui Silver Rose Awards Gala -tapahtumaan Beverly Hillsissä, Kalforniassa. Beverly Hills -hotellin punaisella matolla huomion kiinnitti erityisesti leffatähden asun poikkeuksellisen suuri kaula-aukko.

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Poikaystävänsä Olivier Martinezin kanssa taannoin kihlautunut kaunotar tapasi miesystävänsä vuonna 2010 Dark Tide -elokuvan kuvauksissa. Halle Berry on ollut aiemmin naimisissa baseball-tähti David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Halle Berry ja hänen ex-miehensä Gabriel Aubry erosivat keväällä 2010, ja sittemmin Halle on joutunut riitelemään lapsensa huoltajuudesta Aubryn kanssa.

Tähtinäyttelijän lähipiiriin kuuluva henkilö paljasti America’s Star -lehdelle, että Halle haaveilee myös perheenlisäyksestä. Kaunotar on kuitenkin lähteen mukaan huolissaan siitä, ettei hän välttämättä onnistu saamaan lasta ikänsä takia. Jos pariskunta ei onnistu lasten hankinnassa makuuhuoneen puolella, he aikovat adoptoida yhteisen pienokaisen.