Rumer Willis tyrmistytti – vuoden rumin asuvalinta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin entinen supertähtipariskunta Bruce Willis ja Demi Moore olivat naimisissa 13 vuoden ajan. Pariskunnalla on kolme yhteistä tytärtä, 23-vuotias Rumer, 20-vuotias Scout sekä 17-vuotias Tallulah. Julkkistähtien lapsista Rumer ja Scout ovat tehnyt myös julkista uraa, ja Rumer on nähty myös 90210-televisiosarjan tähtenä.

Rumer Willisin väitettiin taannoin seurustelevan High School Musical -komistus Zac Efronin kanssa, mutta väite osoittautui nopeasti perättömäksi. Äskettäin 23-vuotias näyttelijätär kuvattiin The Diary of Preston Plummer -elokuvansa ensi-illassa tyylikkäänä, mutta samaa ei voi sanoa tuoreemmista kuvista. Rumer nähtiin nimittäin My Valentine -elokuvan ensi-iltajuhlissa asussa, jonka viihdelehdet ovat totesivat ”vainoavan sen nähneitä ikuisesti”.Kuva: Splash

Rumer Willis on amerikkalainen näyttelijätär, joka on esiintynyt jo useissa elokuvissa. Rumer teki debyyttinsä valkokankaalla Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Hän oli mukana myös elokuvassa Striptease, The Whole Nine Yards ja Hostage. Rumer Willis tekee tällä hetkellä yhteistyötä Badgley Mischka -vaatemerkin kanssa. Taannoin hän poseerasi malliston upeissa mainoskuvissa.