Paparazzit tekevät Halle Berryn elämästä helvetin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijäkaunotar Halle Berry joutui taannoin vaaraan, kun tunkeilija pääsi hänen kotipihalleen. Tähden ahdistelija joutui teostaan vankilaan yli vuodeksi. Häiriintynyt mies ei saa astua 200 metriä lähemmäs Hallea ja tämän Nahla-tytärtä seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Nyt 45-vuotias Halle Berry avautui inhostaan paparazzeja kohtaan. Näyttelijä Olivier Martinezin kanssa äskettäin kihlautunut näyttelijätär nimittäin kertoi, ettei hän voi sietää ympärillään pyöriviä paparazzeja. Tähti haaveileekin muutosta Ranskaan, jossa yksityisyyslait ovat tiukempia.

– Ympärilläni pyörii aina 20 – 30 paparazzia. Olen aikuinen ja osaan käsitellä sitä, mutta se on niin väärin lastani kohtaan. Lapsien ei tulisi liittyä siihen, Halle Berry kertoi Extra-lehdelle.

Näyttelijätär haki taannoin oikeudelta muuttolupaa Eurooppaan, mutta se kiellettiin. Hänen Nahla-tyttärensä joutuisi nimittäin muuttamaan pois isänsä Gabriel Aubryn luota. Hallen mukaan Ranskassa hän saisi olla perheensä kanssa rauhassa, sillä kyseisessä maassa suojellaan lasten yksityisyyttä tarkemmin kuin Yhdysvalloissa.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijätär paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.