Lady Bikini tekee puhdasta jopa alastomana

Galleria Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime kuukauden aikana erityisesti sosiaalisessa mediassa on kiertänyt nopeasti tieto uudenlaisesta palvelusta, jossa kaunis suomalaisnainen siivoaa asiakkaiden koteja tilauksen mukaan joko bikineissä tai jopa kokonaan alastomana.

Stara tapasi tuoreen yrittäjän, Lady Bikinin, Tampereella. Hän perusti poikkeuksellisen siivousyrityksensä pari kuukautta sitten, eikä palvelujen mainostamiseen ole juuri tarvinnut panostaa. Sana on siis kiirinyt nopeasti ilman mainoksiakin.

– Perustin nettisivut ja julkaisin sinne pari linkkiä. Sivuilla on nyt ollut jopa 13.000 kävijää päivässä. Edelleen kyllä löytyy aikoja ja uusille asiakkaille on tilaa edelleen, Lady Bikini kertoi Staralle.

Yleensä siivoojan saapuessa asukkaat suuntaavat ulkosalle esimerkiksi ulkoiluttamaan koiraa, mutta Lady Bikinin siivouksen aikana asiakkaat pysyvät visusti näköetäisyydellä.

– Tarkoitus on nimenomaan tarjota silmänruokaa asiakkaalle ja asiakkaille, jotka siinä ovat läsnä. Toistaiseksi sellaisille vajaan parinkymmenen hengen ryhmillekin pystyn järjestämään tällaista. Siinä siivouksen aikana saatan toimia joissain tilaisuuksissa jopa tarjoilijana. Sen aikana katseleminen on suotavaa ja toivottavaa, mutta koskettaminen ei kuulu tähän juttuun, bikinisiivooja korostaa.

Lisätiedot: Ladybikini.webs.com