3-vuotias karkotti aseistetut ryöstäjät kotoaan – kuin elokuvasta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksin kotona -elokuva oli yksi takavuosien suurimmista koko perheen leffahiteistä. Nyt elokuvan tarina on käynyt osittain toteen Britannian Southamptonissa, kun kolmevuotias pikkutaapero onnistui karkottamaan kotoaan aseistetut ryöstäjät.

Naamioihin kasvonsa piilottaneet rikolliset murtautuivat taloon yhden aikaan aamuyöllä ikkunan kautta. Sen jälkeen rikolliset uhkasivat asukkaita veitsellä ja vaativat rahaa. Vanhemmat olivat järkytyksestä tolaltaan, mutta ryöstäjät saivat kokea itse yllätyksen.

Perheen pikkupoika säntäsi nimittäin makuuhuoneesta kirkuen täyttä kurkkua – aivan kuten Macaulay Culkinin roolihahmo Yksin kotona -elokuvassa aikoinaan. Ryöstäjät eivät jääneet selvittelemään mistä ääni tuli, vaan säntäsivät pakoon saaden saaliikseen ainoastaan tupakka-askin. Perhe selvisi vammoitta. Perheen nuorempi lapsi ei herännyt lainkaan välikohtauksessa. Ryöstäjät ovat edelleen vapaalla.