Kim Kardashian rantalomalla Meksikossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien realitytähtien joukkoon lukeutuva Kim Kardashian tunnetaan tiimalasivartalostaan, jota kaunotar esitteleekin jatkuvasti paparazzeille niin bikineissä kuin minimekoissakin. Brunette pitää vartalostaan huolta treenaamalla muun muuassa henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa.

Nyt näyttävän kaunottaren Meksikon matkalta on julkaistu verkossa bikinikuvia. Kim Kardashian nähdään rantakuvissa oranssit bikinit yllään. Realitytähti nautti silminnähden vesileikeistä ranta-aallokossa ja kävelymatkoista Kourtney-siskonsa ja siskonpoikansa Masonin kanssa.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella. Äskettäin perhe teki 40 miljoonan dollarin sopimuksen televisio-ohjelmansa jatkosta.